Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Foto: NIF / Eirik Førde.

Vil gjøre hverdagen til idrettslagene enklere

Nye bank- og regnskapstjenester skal nå gjøre det lettere for landets 9 500 aktive idrettslag å håndtere økonomi og regnskap trygt og enkelt – og i henhold til lovverket.
De aller fleste norske idrettslag drives på dugnad, og langt fra alle frivillige har økonomi- eller organisasjonserfaring. Da kan lovverket og alle kravene være utfordrende å navigere i.
Nå lanserer SpareBank 1-bankene en n

Historisk sterkt resultat for SpareBank 1 Gruppen

Historisk sterkt resultat for SpareBank 1 Gruppen

Historisk sterkt resultat for SpareBank 1 Gruppen: Etter et svært godt 4. kvartal med et resultat før skatt på 1,3 mrd. kroner, endte 2021 med rekordtall. Resultat før skatt ble 4,1 mrd. kroner, som er mer enn det dobbelte av 2020-resultatet.

Rigger for vekst i voksende sparemarked

Rigger for vekst i voksende sparemarked

SpareBank 1-alliansen satser tungt på spare- og investeringsområdet. Nyopprettede SpareBank 1 Forvaltning etablerer SpareBank 1-fondene – og kjøper samtidig forvaltningshuset SR-Forvaltning.

Fra venstre: Rune Georg Surland, styreleder SpareBank 1 Mobilitet, Simona Trombetta, direktør kjedeutvikling og tjenester Bertel O. Steen og Petter Kjøs Utengen, daglig leder i Fleks.

SpareBank 1 går tungt inn i Norges ledende bilabonnementsselskap

Bilabonnementsselskapet Fleks får inn nye investorer i en rettet emisjon som verdsetter selskapet til rundt 700 MNOK. SpareBank 1 er største deltager i emisjonen med en investering på 255 MNOK. Fleks eies av Bertel O. Steen og har i dag 1 500 biler i flåten. Ambisjonen de neste to årene er å vokse til over 6 000 biler.

Sigurd Aune, administrerende direktør i SpareBank 1 Gruppen AS

Solid resultat for SpareBank 1 Gruppen i 2020

SpareBank 1 Gruppen leverte et resultat på 1.817 millioner kroner i 2020, noe som var en resultatforbedring på 236 millioner kroner sammenlignet med 2019.

SpareBank 1 advarer mot utspekulerte svindel-SMS-er

De siste dagene har SpareBank 1 har mottatt en rekke henvendelser fra personer som har fått falske SMS-er fra svindlere som utgir seg for å være fra banken. Svindlerne forsøker å fiske til seg sensitiv informasjon. Flere har også mottatt svindelforsøk på e-post.

Modhi sikter høyt i Norden

Modhi sikter høyt i Norden

For å bli en enda tydeligere totalleverandør av inkassotjenester i Norden, samler Modhi Finance AS nå alle sine datterselskaper i Norge, Sverige og Finland under samme merkevare: Modhi.

Slik skal SpareBank 1 vinne kampen om sparekundene

Slik skal SpareBank 1 vinne kampen om sparekundene

Det norske markedet for sparing og plassering er i sterk vekst. Nå går de 14 SpareBank 1-bankene sammen om å etablere et selskap som skal samle all felles aktivitet innenfor spareområdet.

Vis mer

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1