Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

SpareBank 1 advarer bankkunder om svindelforsøk

Vi har mottatt flere meldinger fra kunder som har fått en e-post/SMS fra noen som utgir seg for å være SpareBank 1. I svindelhenvendelsen er det vedlagt en link som sender kundene til en falsk SpareBank 1-side, der de ber om personlig informasjon. Denne henvendelsen er ikke fra oss, og vi ber kundene våre ettertrykkelig om ikke å trykke på slike linker.

Modhi Finance AS styrker seg i Norden og kjøper finske Debtia Oy

Modhi Finance AS styrker seg i Norden og kjøper finske Debtia Oy

Modhi Finance inngikk tirsdag avtale om å kjøpe det finske inkassoselskapet Debtia OY. – Et viktig skritt på veien for Modhi som en tydelig nordisk inkasso- og porteføljeaktør, sier Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi Finance AS.

Nær seks av ti norske foreldre synes norsk barneidrett er dyrt, ifølge SpareBank 1s undersøkelse. I disse dager arrangeres Byttehelgen landet over, der familier kan kjøpe og selge brukt utstyr til en rimelig penge.

Høye kostnader stenger barn ute fra idretten

​Nær seks av ti norske foreldre syns norsk barneidrett er dyrt. Konsekvensen av for høye kostnader er at mange barn ikke får ta del i idrettsgleden, viser fersk undersøkelse fra Respons Analyse på vegne av SpareBank 1. – Utrolig trist, mener skipresident Erik Røste.

Sigurd Aune, administrerende direktør i SpareBank 1 Gruppen.

SpareBank 1 Gruppen med styrket konsernresultat etter årets ni første måneder

SpareBank 1 Gruppen AS leverte per 3. kvartal 2019 et konsernresultat før skatt på 1.721 (1.245) mill. kroner. Resultatforbedringen skyldes et vesentlig bedre resultat i livselskapet som følge av verdiregulering av selskapets eiendomsportefølje i 2. kvartal. Samtidig fortsetter veksten i forsikringsvirksomheten i Fremtind.

Svært godt halvårsresultat for SpareBank 1 Gruppen

Svært godt halvårsresultat for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen AS har levert et historisk sterkt halvårsresultat på 1.434 mill. kroner før skatt. Det svært gode resultatet skyldes i all hovedsak oppskriving av livselskapets eiendomsportefølje i 2. kvartal, men sterk vekst, god drift og høye finansinntekter har også bidratt.

Den første abonnementsbilen fra SpareBank 1 ruller i disse dager ut på norske veier, i samarbeid med AVIS Østfold, Dahles Bilutleie og Dahles Auto Sarpsborg. På bildet: Svein Skovly, prosjektleder for Bilabonnement fra SpareBank 1.

Nå kommer bilabonnement for alle

Med bilabonnement fra SpareBank 1 ser den første landsdekkende abonnementstjenesten for bil dagens lys. Tjenesten er en «alt inkludert»-løsning, uten ekstra utgifter. En milepæl for privatøkonomi og bilhold, mener bankalliansen.

SpareBank 1 Portefølje på egne bein

SpareBank 1 Portefølje på egne bein

SpareBank 1 Portefølje styrker merkevaren og endrer fra 1. mai navn til Modhi Finance. Virksomheten satser i Norden, og endrer også navn på datterselskapet Confide, til Modhi Collect.

En god start på året for SpareBank 1 Gruppen

En god start på året for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen leverer et første kvartal som er på linje med fjoråret. Et negativt skadeforsikringsresultat bidrar isolert til en svekkelse av resultatet, men god finansavkastning samt resultatfremgang for flere av datterselskapene bidrar positivt.

Vis mer

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1