Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Sigurd Aune, administrerende direktør i SpareBank 1 Gruppen AS

Solid resultat for SpareBank 1 Gruppen i 2020

SpareBank 1 Gruppen leverte et resultat på 1.817 millioner kroner i 2020, noe som var en resultatforbedring på 236 millioner kroner sammenlignet med 2019.

SpareBank 1 advarer mot utspekulerte svindel-SMS-er

De siste dagene har SpareBank 1 har mottatt en rekke henvendelser fra personer som har fått falske SMS-er fra svindlere som utgir seg for å være fra banken. Svindlerne forsøker å fiske til seg sensitiv informasjon. Flere har også mottatt svindelforsøk på e-post.

Modhi sikter høyt i Norden

Modhi sikter høyt i Norden

For å bli en enda tydeligere totalleverandør av inkassotjenester i Norden, samler Modhi Finance AS nå alle sine datterselskaper i Norge, Sverige og Finland under samme merkevare: Modhi.

Slik skal SpareBank 1 vinne kampen om sparekundene

Slik skal SpareBank 1 vinne kampen om sparekundene

Det norske markedet for sparing og plassering er i sterk vekst. Nå går de 14 SpareBank 1-bankene sammen om å etablere et selskap som skal samle all felles aktivitet innenfor spareområdet.

SpareBank 1 advarer bankkunder om svindelforsøk

Vi har mottatt flere meldinger fra kunder som har fått en e-post/SMS fra noen som utgir seg for å være SpareBank 1. I svindelhenvendelsen er det vedlagt en link som sender kundene til en falsk SpareBank 1-side, der de ber om personlig informasjon. Denne henvendelsen er ikke fra oss, og vi ber kundene våre ettertrykkelig om ikke å trykke på slike linker.

Modhi Finance AS styrker seg i Norden og kjøper finske Debtia Oy

Modhi Finance AS styrker seg i Norden og kjøper finske Debtia Oy

Modhi Finance inngikk tirsdag avtale om å kjøpe det finske inkassoselskapet Debtia OY. – Et viktig skritt på veien for Modhi som en tydelig nordisk inkasso- og porteføljeaktør, sier Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi Finance AS.

Vis mer

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1