Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Richard Heiberg (t.v.), styremedlem i SpareBank 1-alliansen, og skipresident Erik Røste signerte avtalen under NM på Gåsbu, der SpareBank 1 Østlandet, med Heiberg som adm. dir., er hovedsponsor. Her sammen med Birgit Skarstein. Foto: NTB/Scanpix

​​SpareBank 1 fornyer hovedsponsoravtalen med langrennslandslaget

SpareBank 1 forlenger samarbeidet med Norges Skiforbund Langrenn i minst to år til. Nå får paralympiske landslagsutøvere grunnstipend på samme nivå som funksjonsfriske. Initiativ rettet mot barn og breddeidrett står også sentralt i den nye avtalen.

29. desember er en viktig dato for deg som ønsker å få mest mulig igjen for sparingen din

Få mer igjen på skatten – gjør dette før 29.desember

I disse dager får vi nordmenn lønn med den kjærkomne halve skatten. Mye av denne lønna går til gaver og mat – vi planlegger å bruke ca. 60 milliarder denne jula, opp 3.6 prosent fra i fjor. Men det kan være lurt å sette av litt til sparing før nyttår, spesielt om en vil få mest mulig igjen på skatten neste år. 29. desember er derfor en viktig dato

God vekst i SpareBank 1 Gruppen

God vekst i SpareBank 1 Gruppen

​SpareBank 1 Gruppen leverte et resultat per 3. kvartal på 1.437 mill. kroner. Livselskapet fortsetter veksten innenfor tjenestepensjon, og skadeselskapet vinner markedsandeler på hus- og bilforsikringer.

SpareBank 1 har inngått et samarbeid med Global Oppotunity Explorer.

SpareBank 1 støtter global plattform for bærekraft

SpareBank 1 har inngått et samarbeid med plattformen Global Opportunity Explorer. Nettstedet gir næringslivet verden over tilgang til hundrevis av innovative og bærekraftige forretningsløsninger og markedsmuligheter. GOE er et samarbeid mellom DNV GL, UN Global Compact og den internasjonale tenketanken Sustainia.

Norges skiforbund lanserer nytt konsept for barn og unge

Norges skiforbund lanserer nytt konsept for barn og unge

Møt skiutøverne Johannes Høstflot Klæbo, Ingvild Flugstad Østberg, Daniel André Tande, Tom Hilde sammen med barn og lærere fra Rustad skole i Oslo til felles aktivitet i «Utetimen», tirsdag 10. oktober kl. 13:00-14:00.

Med fem grønne blader kjører du miljøvennlig.

Vil spare miljøet for tonnevis av C02

SpareBank 1 har utviklet en miljøprofil for fossile biler, som skal bidra til at folk kjører grønnere. Potensiale for lavere C02-utslipp fra fossile biler er betydelig.

Pass deg for gebyrfella i aksjesparekonto

Pass deg for gebyrfella i aksjesparekonto

De aller fleste banker og forvaltningsselskaper markedsfører aksjesparekonto som gratis. Når du samler aksjer, egenkapital og aksjefond inn i ordningen kan du møte på skjulte kostnader og overraskelser. - Det må være et prinsipp at gratis er gratis, men velger du feil kan det bli dyrt, sier Endre Jo Reite i SpareBank 1.

Adm. direktør Turid Grotmoll i SpareBank 1 Gruppen

​​Solid halvår for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen har levert et solid første halvår, med et konsernresultat på 904 (912) mill. kroner før skatt. Resultatet er kjennetegnet av solid underliggende drift og lønnsom vekst. Posisjonen innenfor pensjon er ytterligere styrket, og selskapet er i godt driv med innovasjon og forenklede, digitale løsninger for kundene.

Et sykehusbesøk i utlandet kan fort bli dyrt uten reiseforsikring

200.000 nordmenn har ikke reiseforsikring

En undersøkelse gjennomført av Respons analyse for SpareBank 1 viser at 200.000 voksne nordmenn ikke har reiseforsikring, og nærmere 50.000 under 24 år mangler denne sikkerheten. En reise kan fort bli dyr uten forsikring. Et uskyldig ankelbrudd kan fort koste deg 100.000 kroner og et helt ordinært legebesøk i utlandet ligger i snitt på 5000 kroner.

Raskere lånesøknad for alle SpareBank 1-kunder

Raskere lånesøknad for alle SpareBank 1-kunder

Raskere lånesøknad for alle SpareBank 1-kunder Samtlige 14 SpareBank 1-banker er nå koblet på den nye digitale løsningen for samtykkebasert lånesøknad. – Våre kunder er dermed de første i Norge som tilbys denne raske og enkle lånesøknaden for boliglån, sier Vibeke Thorin Moldestad i SpareBank 1 Banksamarbeidet.

Vis mer

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1