Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Å hente inn data om kundene er en forutsetning for smartforsikringer

Nordmenn bekymret for å dele data med kommersielle aktører

7 av 10 nordmenn er bekymret for å oppgi persondata til bedrifter og organisasjoner. Det de frykter mest, er at data skal komme på avveie eller bli brukt mot dem. Derimot er tillitten til forsikringsselskaper mye høyere.

Flere vil leie ut i påsken

Flere vil leie ut i påsken

Det er en økende trend innen utleie av privat bolig og fritidsbolig, og stadig flere vurderer kortidsutleie av sin bolig eller fritidsbolig. Men de færreste er klar over hva forsikringen egentlig dekker når det kommer til kortidsutleie.

Smart bilforsikring gir tryggere kjøring

SpareBank 1 kommer nå med smart bilforsikring, som skal motivere til og belønne tryggere kjøring. – Utvikler vi forsikringer som påvirker oss til tryggere atferd, kan det få stor samfunnsmessig betydning, sier Turid Grotmoll, administrerende direktør i SpareBank 1 Forsikring.

​Olje lekker ut i norske hager

​Olje lekker ut i norske hager

Hvert år lekker olje ut i rundt 200 norske hager. Tusenvis av boligeiere kan ha en oljetank nedgravd i hagen sin uten å vite det. Det kan gi millionskader.

Unge slutter med kontanter

Unge slutter med kontanter

​Kontanter er på vikende front, særlig blant de unge. 6 av 10 mellom 25 og 35 år bruker sjelden eller aldri sedler eller mynt når de betaler.

Over 100 banker satser sammen på Vipps

Over 100 banker satser sammen på Vipps

Vipps, så blir betaling enda enklere. Over 100 norske banker kommer inn på eiersiden i Vipps sammen med DNB. Sammen skal de sørge for at Vipps leverer de enkleste og mest nyskapende betalingstjenestene til norske privatpersoner og bedrifter.

SpareBank 1 og Norges Idrettsforbund inngår samarbeidsavtale, her signert av administrerende direktør Turid Grotmoll i SpareBank 1 Gruppen og generalsekretær Inge Andersen i NIF.

SpareBank 1 og Norges Idrettsforbund inngår samarbeidsavtale

SpareBank 1 og Norges Idrettsforbund inngår et samarbeid med mål om å forenkle hverdagen for norske idrettslag og foreninger. Sammen skal partene tilby mobilbetalingsløsningen mCASH til idrettslag og foreninger over hele landet, og tilby betalings- og banktjenester som vil effektivisere og profesjonalisere økonomien i idretts-Norge.

Vis mer

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1