Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Forsikringskundene er mest fornøyd med SpareBank 1

Forsikringskundene er mest fornøyd med SpareBank 1

​Analysebyrået EPSI Norge la mandag frem resultatene av sin årlige undersøkelse av hvor tilfredse nordmenn er med forsikringsselskapene. Også i år er kundene mest fornøyd med SpareBank 1, både før og etter skade.

Turid Grotmoll, administrerende direktør i SpareBank 1 Gruppen.

​​Nok et solid kvartal for SpareBank 1 Gruppen

SpareBank 1 Gruppen leverte et resultat per 3. kvartal på 1.439 mill. kroner. Det er 215 mill. kroner bedre enn fjoråret. – Vi har styrket vår posisjon innenfor tjenestepensjon og rigger oss nå for videre vekst, sier Turid Grotmoll, adm. direktør i SpareBank 1 Gruppen.

Leier ut boligen i uvisse

Leier ut boligen i uvisse

​300 000 nordmenn vurderer korttidsutleie av boligen sin, men vet ikke om forsikringen dekker tyveri eller skader påført av leietaker. Det kan være et sjansespill.

Hundretusener vet ikke hvilke forsikringer de har

Hundretusener vet ikke hvilke forsikringer de har

450.000 nordmenn vet ikke hvilke forsikringer de har. Over 300.000 vet ikke engang hvor de har forsikringene sine. – Skremmende og nedslående, mener forbrukerøkonom.

Nordmenn forventer rask helseutredning

Nordmenn forventer rask helseutredning

Åtte av ti nordmenn mener det er uakseptabelt å vente mer enn to uker på undersøkelse eller utredning ved mistanke om sykdom. Like mange mener det er for lange ventetider i helsevesenet.

​SINTEF er en av de første virksomhetene som har valgt å gå fra ytelsespensjon til hybridpensjon, med SpareBank 1 som leverandør. Foto: Sintef

Hybridpensjon får fotfeste

​Et ønske om større forutsigbarhet for pensjonskostnadene er i ferd med å gi hybridpensjon fotfeste i markedet. SINTEF er en av de første virksomhetene som har valgt å gå fra ytelsespensjon til hybridpensjon, med SpareBank 1 som leverandør.

ABB velger innskuddspensjon fra SpareBank 1

ABB velger innskuddspensjon fra SpareBank 1

Teknologibedriften ABB har valgt SpareBank 1 Forsikring til å levere innskuddspensjon til sine 2300 ansatte i Norge. Avtalen er SpareBank 1s største noensinne.

Tror du forsikringen din dekker skaden?

Tror du forsikringen din dekker skaden?

Stadig flere ønsker å leie ut egen bolig eller hytte for en helg eller ferieuke. Men mange tenker ikke på at vanlig innboforsikring ikke dekker tyveri eller hærverk ved korttidsutleie. Nå er døgnforsikringen her.

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1