Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Hvem vinner valget i USA og hva skjer da?

Svaret på om Hillary Clinton eller Donald Trump blir den nye POTUS får vi kanskje natt til onsdag. Men, det er slettes ikke sikkert at en klar vinner blir annonsert og akseptert. Les sjeføkonom Elisabeth Holviks om valget i USA.

Tør du gamble på at bilisten ser deg?

Tør du gamble på at bilisten ser deg?

Selv om du ser bilen, er det ikke sikkert at bilisten ser deg. Blir du påkjørt og skadd, hjelper det lite å skylde på bilføreren.

Syv grunner til at renta forblir uendret i september

Syv grunner til at renta forblir uendret i september

Norsk økonomi trenger å øke investeringer i bedrifter, og legge til rette for industrietableringer som kan skape eksportinntekter og arbeidsplasser. Enda lavere styringsrente vil ikke hjelpe på dette, sier sjeføkonom Elisabeth Holvik.

Synes du pensjonsspråket er håpløst?

Synes du pensjonsspråket er håpløst?

Nå skal det bli enklere å forstå, for nå går alle forsikringsselskapene og bankene sammen om å bruke enklere ord og forklaringer på vanskelige uttrykk.

Slik øver du med barna på skoleveien!

– For at barna skal bli trygge i trafikken er det viktig å øve på skoleveien med barna, sier skadeforebygger Fred Nilsen i SpareBank 1 Forsikring.

Bytter du jobb denne høsten?

​ Vet du hva du kan gjøre med det oppsparte pensjonsbeløpet som «ligger» i pensjonskapitalbeviset, som du får når du slutter?

Vis mer

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1