Gå videre til innhold
Modhis nordiske satsning viser sin suksess i 3. kvartal

Nyhet -

Modhis nordiske satsning viser sin suksess i 3. kvartal

Etter et meget godt første halvår fortsetter suksessen i 3. kvartal.

Avtalene signert i denne perioden i Sverige og Finland er viktige steg for å nå Modhis mål om å bli en av Nordens ledende leverandører innen inkasso- og porteføljekjøp.

-Vi er utrolig fornøyde med at vi nå er i gang med å levere tredjepartsinkasso her i Sverige, sier Petra Siegers, administrerende direktør i Modhi Sverige. 

- Vi ser at Modhi er foretrukken samarbeidspartner grunnet vår fleksibilitet og omfattende innfordringsservice. Vi leverer løsninger som er moderne og tilpasset ulike behov. Det gjør at vi etterlater et positivt inntrykk og er grunnen til at vi blir valgt, og gjenvalgt, som leverandør, supplerer Siegers.

Sverige og Finland er nå fullt operasjonelle, og Modhi er klar for å levere tjenester innenfor både porteføljekjøp og tredjepartsinkasso i alle land. Dette gjenspeiler seg i inngåtte kombinasjonsavtaler med Modhi. Flere av kontraktene gjelder bedrifter med tilstedeværelse i det nordiske markedet, noe som danner grunnlaget for et effektivt samarbeid i alle land. Alle Modhi-selskapene har i tillegg gode salgsprosesser på gang, som lover et spennende neste kvartal.

- I Modhi er samarbeid og åpenhet viktige verdier, og vi jobber som et samlet Modhi. Dette gjør oss ikke bare til en sterk nordisk aktør, men styrker oss også på et nasjonalt nivå da vi deler kompetanse og ressurser på tvers av bedrift og land, avslutter Siegers.

Nordisk satsning
Konsernet Modhi Finance AS er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Gruppen AS, og består i dag av datterselskapene Modhi Collect AS, Modhi Norge AS, Modhi Holding AB, Modhi Finance Sweden AB, Modhi Collect Sweden AB og Modhi Finland Oy. Modhi har siden 2010 kjøpt og forvaltet porteføljer av forfalte lån, kreditter og fakturaer i det norske markedet.

På kort tid har konsernet styrket seg ved overtagelsen av blant annet Conecto AS, et inkassobyrå med spesielt kompetanse på bank og finans. Konsernet etablerte i april i fjor inkassovirksomhet i Sverige, som allerede ved produksjonsstart inngikk flere kontrakter for kjøp av porteføljer. I juli samme år kjøpte Modhi finske Debtia Oy i Finland, et «startup»-inkassoselskap med tidligere erfarne inkassoressurser både i drift og ledelse.

For å levere kvalitet er det viktig å møte kundene der de er. Mange av Modhis større kunder er aktive på tvers av landegrensene. Ved å være til stede i Norge, Sverige og Finland tilbyr konsernet et helhetlig nordisk tilbud som dermed styrker kundeforholdene ytterligere. De nye kontraktene viser at Modhi er på god vei til å bli det foretrukne valget i det nordiske markedet.

Om Modhi:
Modhi-selskapene, med aktiviteter i Norge, Sverige og Finland, utgjør inkasso- og porteføljekjøpsvirksomheten til SpareBank 1 Gruppen. Selskapene tilbyr samlet både inkassotjenester og kjøp og forvaltning av porteføljer av forfalte lån, kreditter og fakturaer. Modhi har i dag 9000 kunder og håndterer mer enn € 1,2 milliarder i fordringer, og har ca. 200 ansatte.

Modhi er eid av SpareBank 1 Gruppen AS i Norge, og inngår som en del av SpareBank 1-alliansen.

SpareBank 1-alliansen er Norges nest største finansaktør, og består av 14 selvstendige sparebanker over hele landet, som samarbeider om en felles plattform og merkevare. SpareBank 1-alliansen har over 1 235 milliarder kroner i forvaltningskapital, og det jobber om lag 6.500 medarbeidere i alliansen, hvorav 1 200 i SpareBank 1 Gruppen med datterselskaper.

Emner

Kategorier

Kontakter

Tone Mesna

Tone Mesna

Pressekontakt Kommunikasjonssjef + 47 954 27 745
Pressevakt

Pressevakt

Pressekontakt +47 21 02 59 90
Pressekontakter i bankene

Pressekontakter i bankene

Pressekontakt
Christine Meling Christensen

Christine Meling Christensen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 951 96 466

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1