Gå videre til innhold
Elisabeth Holvik gående, blid.pdf

Bilde -

Elisabeth Holvik gående, blid.pdf

  • Lisens: All Rights Reserved
    Innholdet kan kun brukes av Mynewsdesk. Det er derfor ikke lov for noen andre å laste ned, kopiere, distribuere eller på annen måte bruke Innholdet (annet enn til privat bruk i den grad loven tillater det).
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 680 x 454, 110 KB

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Tone Mesna

Tone Mesna

Pressekontakt Kommunikasjonssjef + 47 954 27 745
Pressevakt

Pressevakt

Pressekontakt +47 21 02 59 90
Pressekontakter i bankene

Pressekontakter i bankene

Pressekontakt
Christine Meling Christensen

Christine Meling Christensen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 951 96 466

Relatert innhold

Norges Bank varsler behov for en klart høyere rente selv etter nytt dobbelt rentehopp

Norges Bank varsler behov for en klart høyere rente selv etter nytt dobbelt rentehopp

Norges Bank leverte et nytt dobbelt rentehopp i dag, og uttalte at det er behov for en klart høyere rente for å dempe presset i norsk økonomi og bringe inflasjonen ned mot målet. 
Uttalelsen om at det er behov for en klart høyere rente kan bety at de vil komme med dobbethopp på flere av de neste rentemøtene i år. Det er rentemøter i september, november og desember. Om de leverer dobbelthopp på

Velkommen til SpareBank 1!

SpareBank 1 Gruppen AS er et forsikringsdominert finanskonsern og morselskap til flere datterselskaper som alle utvikler og leverer produkter til SpareBank 1-alliansens banker rundt om i landet. Enkelte av datterselskapene leverer også produkter til LOs forbund og forbundsmedlemmer gjennom fordelsprogrammet LOfavør.
SpareBank 1 er en allianse med banker over hele landet. Vi er til sammen ca. 7 500 ansatte, hvorav rundt 1 200 er tilknyttet SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling og datterselskaper. SpareBank 1-alliansen ble etablert i 1996 i Henningsvær. Les mer om SpareBank 1-alliansen på sparebank1.no

SpareBank 1